Upcoming Event: The Power of Love 25 juli 2018

Op woensdagavond 25 juli van 19.30 tot 22.30 uur vindt in het DeLaMar Theater The Power of Love plaats: een informatief, inspirerend en hartverwarmend evenement dat jaarlijks wordt gehouden voor mensen met hiv en hun naasten. The Power of Love is een mix van medische info, ervaringen van andere mensen die leven met hiv, filmpjes en optredens van onder andere Perry Dossett, Dolly Bellefleur en Angela Groothuizen. Het evenement wordt georganiseerd door Volle Maan in samenwerking met de Hiv Vereniging, Aidsfonds en tal van andere organisaties op het gebied van hiv in Nederland, en heeft als doel het samenbrengen van de community van mensen met hiv en hiv-onderzoekers en zorgverleners op een unieke en inspirerende manier.

Deze 11e editie staat in het teken van AIDS 2018 in Amsterdam, het grootste hiv congres ter wereld waar zo’n 18.000 artsen, onderzoekers en mensen met hiv naartoe komen om de nieuwste kennis en ervaringen op het gebied van hiv en aids te delen. Bij The Power of Love zullen twee hiv-behandelaren en een verpleegkundig hiv-specialist in begrijpelijke taal verslag doen van de belangrijkste ontwikkelingen die tijdens de conferentie die week zijn gepresenteerd.

Prinses Mabel van Oranje is eregast bij The Power of Love en zal op het podium een bijdrage leveren. Zij is mede-oprichtster van War Child Nederland en Girls Not Brides, en ontving in november 2017 de World Without Aids Award van de Deutsche Aids Stiftung voor haar jarenlange inzet in de strijd tegen hiv en aids. Ook zullen drie hiv-prominenten die een zeer belangrijke rol hebben gespeeld bij de strijd tegen hiv en aids sinds de jaren tachtig met elkaar in gesprek gaan: Amerikaans aidsactivist Peter Staley; Nobelprijswinnaar en ontdekster van het hiv-virus Françoise Barré-Sinoussi en Timothy Brown, de enige mens ter wereld die van hiv is genezen.

The Power of Love is een boeiende bijeenkomst en brengt mensen van over de hele wereld bij elkaar om hun ervaringen met hiv te delen en een gevoel van saamhorigheid te ervaren.

Voor het bestellen van toegangskaarten en meer informatie, ga naar www.poweroflove.amsterdam

Recommended Posts