Neem deel aan een gezondheidscampagne om de seksuele gezondheid van je gemeenschap te verbeteren

Wil je meewerken aan een maatschappelijke uitdaging, terwijl je wat geld verdient? Lees dan door tot het einde!

De GGD en haar partners werken samen aan een unieke aanpak om de verspreiding van hiv in Amsterdam tegen te gaan. Dankzij de wetenschappelijke vooruitgang die is geboekt sinds de epidemie in de jaren tachtig uitbrak, kunnen we hiv niet alleen effectief voorkomen, maar ook behandelen, terwijl mensen een gelukkig, gezond en actief leven leiden. Regelmatige soa- en hiv-testen zijn de meest effectieve manieren om de seksuele gezondheid bij mannen die seks hebben met mannen (MSM) onder controle te houden. We hebben een kans om hiv in Amsterdam uit te roeien als we met iedereen in de gemeenschap samenwerken om ervoor te zorgen dat er regelmatig wordt getest op hiv.

Iedereen wil seksueel gezond zijn, maar sommige mannen en jonge jongens hebben te maken met of voelen veel barrières bij het regelmatig testen. Wij geloven dat communityleden zoals jij de fundamentele kennis hebben om de GGD te ondersteunen bij het verbeteren van hiv testen in de Amsterdamse MSM-gemeenschap. We nodigen je uit om deel te nemen aan een reeks workshops, die heel creatief, leuk en productief zullen zijn!

Wij geloven ook dat jouw tijd kostbaar is; daarom krijg je een vergoeding voor je tijd en deelname.

Leden van de Amsterdamse MSM-gemeenschap zijn welkom om zich aan te melden voor deze unieke en leuke serie workshops. Interesse? Sluit je bij ons aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Recente berichten